Senior Accountmanager Offices [Netherlands]


 

Bedrijfsomschrijving


Krijg jij energie uit het opbouwen van duurzame relaties en weet jij altijd een klik met jouw opdrachtgevers te realiseren? Ben je daarnaast commercieel ingesteld en heb jij binnen de vastgoedwereld affiniteit met Offices? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op de functie Senior Accountmanager Offices!

Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk het beheren van relaties ten behoeve van onze Property Management organisatie en mogelijk andere business lines van Colliers. Jij zorgt voor de kwaliteit van het commercieel management en je bent verantwoordelijk voor een of meerdere projectteam(s) waarbij je sturing geeft aan het vastgoedmanagementproces. Je bewaakt en behandelt alle rechten en plichten van huurders en opdrachtgever, en jij optimaliseert de waarde van het vastgoed. Je bent verantwoordelijk vanaf het opstellen van verhuur-strategieën tot het sluiten van de huurovereenkomst tussen opdrachtgever en huurder. Daarnaast ben jij onder andere bezig met het opstellen van jaarplannen en rapportages, adviseren over huurprijzen aan de hand van de marktwaardes en het bewaken van budgetten en dataverwerkingen. Kortom: geen dag is hetzelfde!


In deze rol ben jij een professionele gesprekspartner voor relaties op elk niveau, van accountmanager tot senior-management. Hier neem jij de verantwoordelijkheid over belangrijke contractonderhandelingen. Samen met de Technisch Manager en Property Administrator zorg jij voor een complete dienstverlening voor jouw portefeuille. Zo ben je onder andere bezig met het vlot laten verlopen van het dagelijks beheer voor jouw opdrachtgevers, zorg jij dat alle facilitaire zaken blijven lopen en doe jij er alles aan om leegstand tijdig te voorkomen.

Wie ben jij?

  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie op gebied van commercieel onroerend goed en aantoonbare ervaring op het gebied van offices
  • HBO werk- en denkniveau met een vastgoed gerelateerde opleiding is een pre
  • Jij bent dienstverlenend ingesteld en staat altijd klaar voor jouw klanten
  • Jij bent stressbestendig en kunt aan meerdere projecten tegelijk werken
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Jij bent communicatief sterk in woord en geschrift
  • Ervaring met REMS en kennis van huurrecht is een pre

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Accountmanager Office die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via (+31 6 82 48 05 92).

Wie zijn wij?
Colliers is een beursgenoteerde vastgoedadviseur actief in 62 landen met ruim 17.000 werknemers. We dragen bij aan een betere samenleving door vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal.

We verbinden wereldwijde marktontwikkelingen en data met de behoeften van vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. Hierdoor begrijpen we de sector van morgen en kunnen we toekomstgericht advies geven. Deze inzichten helpen ons om waarde toe te voegen aan alle fases in de vastgoedcyclus en langdurige klantrelaties op te bouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook later relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 380 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan op alle locaties werken, maar je gaat vooral aan de slag op ons kantoor in Utrecht.

We streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

.

Wat bieden wij?

  • Diverse ontwikkelinitiatieven en programma's waar je jezelf verder kunt ontwikkelen op verschillende vlakken;
  • 28 vakantiedagen (op fulltime basis).
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld;
  • De optie om Nederlandse feestdagen te ruilen voor een andere religieuze of culturele feestdag;
  • Je krijgt een laptop & mobiele telefoon;
  • Een premievrij pensioen;
  • Een WGA-hiaat en ANW-hiaat verzekering, zonder eigen bijdrage;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer als je met het OV reist;
  • Optie tot Lease a Bike;
  • Gezellige borrels!

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:

We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wilt bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال