Stagiair Online Projectmanagement [Netherlands]


 

Voor Onemeeting.com zijn wij op zoek naar een enthousiaste Stagiair Online Projectmanagement!

OVER Onemeeting.com

Wij zijn al 40 jaar een Nederlands familiebedrijf, een pionier in de Meeting Branche. We geloven dat mensen elkaar altijd (fysiek) blijven ontmoeten. Als Meeting Expert regelen wij dat graag. Wij zijn Onemeeting.com, een internationaal, onafhankelijk boekingsplatform. We inspireren onze klanten met ons ruime aanbod aan aangesloten locaties, maar boeken wereldwijd en overal. Wat regelen we dan? Locaties en services voor trainingen, opleidingen, vergaderingen, congressen en events. Álle zakelijke bijeenkomsten regelen wij graag. Ons reserverings- en boekingssysteem OMS Onemeeting Systeem is daarbij onze steun en toeverlaat. We hebben OMS zelf ontwikkeld en deze behoort tot de top van de reserveringssystemen.

Onemeeting.com is in 2023 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – klanten en collega’s – blij te maken.

JOUW MISSIE

Als Stagiair Online Projectmanagement werk je actief mee en lever je bijdragen aan de werkzaamheden binnen het team. Je houdt je bezig met de huidige online projecten en jouw primaire focus ligt op Onemeeting System, een door Onemeeting.com eigen ontwikkeld ICT systeem. Onemeeting System is het CRM (customer relationship management) systeem en reserveringssysteem en biedt tegelijkertijd een online omgeving voor klanten om online en real-time boekingen te maken voor alle soorten bijeenkomsten. In jouw stage ga je onder andere…

  • Meedenken en assisteren bij de doorontwikkeling van Onemeeting System en onze werkprocessen, je hebt hiervoor een kritisch oog;
  • Issues en nieuwe functies (her)testen binnen Onemeeting System en de website Onemeeting.com;
  • Verwerken van de locatie informatie in Onemeeting System en de website en het up to date houden hiervan;
  • Meehelpen in allerlei organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen team Onemeeting.com.
  • Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen binnen het team en je verantwoordelijkheden gaandeweg uit te breiden, in overleg met de Manager Meeting System.

Je werkt als volledig teamlid mee op de afdeling en je werkzaamheden worden gekenmerkt door veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde! Binnen de afdeling bieden we je een brede stage met veel ontwikkelmogelijkheden en verantwoordelijkheden. Je staat hier uiteraard niet alleen voor! Als Stagiair Online Projectmanagement werk je nauw samen met de Manager Meeting System (waar je aan rapporteert), de Locatie Experts, Meeting Experts, de Marketing afdeling en de andere collega’s van Onemeeting.com.

STAGE MOGELIJKHEDEN

Naast de focus op Onemeeting.com System is het mogelijk een combinatie te maken met een andere afdeling, waarbij je 50%/50% op beide afdelingen werkzaam zult zijn. Dit is mogelijk met de volgende afdelingen:

1. Online Marketing

Jouw taken zullen dan o.a. bestaan uit: commerciële teksten schrijven voor Onemeeting.com.com, een bijdrage leveren aan het social media beleid en een bijdrage leveren aan onze verschillende in- en externe digitale nieuwsbrieven. Je ondersteunt het marketingteam bij de ontwikkeling en uitvoering van onze marketingstrategie. Schrijven en organiseren kan je al goed; je wilt je hier verder in ontwikkelen.

2. Meeting Experts (Reserveringen)

Jouw taken zullen dan o.a. bestaan uit: het ondersteunen aan het reserveringstraject van A tot Z; voeren van telefonische verkoopgesprekken; opstellen van offertes; serviceverlening in het voortraject; interne en externe communicatie; aftersales en relatiebeheer.

3. Meeting Venues (Locatie beheer)

Jouw taken zullen dan o.a. bestaan uit: benaderen van nieuwe vergader- en eventlocaties voor afspraken; meegaan op afspraak met potentiële partners; contracten opstellen voor nieuwe partners; prijsafspraken tussen corporate klanten en partnerlocaties opstellen en meedenken en assisteren bij de ontwikkeling van nieuwe werkmethoden, systemen en processen.

JOUW PROFIEL

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau;
  • Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (mondeling en schriftelijk);
  • Je bent in staat om (nieuwe) computersystemen je snel eigen te maken;
  • Je bent minimaal 3 maar bij voorkeur 4 dagen per week inzetbaar, daarnaast kan er in overleg aan je scriptie of stageopdracht gewerkt worden;
  • Je hebt een prettige en sterke persoonlijkheid en bent empathisch en hartelijk;
  • Je bent leergierig, hebt een goed oog voor detail en je werkt nauwkeurig.
  • Je stageopdracht of afstudeerproject zal in samenspraak met de Manager Meeting System worden bepaald.

WIJ BIEDEN

  • Een uitdagende, brede stage met een passende stagevergoeding;
  • Ruimte voor initiatieven, creativiteit en ontwikkeling van talent;
  • 25% korting bij ‘Hartig’;
  • Een goed gevulde koelkast met een assortiment aan koude drankjes voor als je genoeg koffie op hebt;
  • Jaarlijkse zomerbarbecue en jaarlijks nieuwjaars event met alle collega’s van Onemeeting.com;
  • Maandelijkse thematische kantoorborrel;
  • Onderdeel van de interne Facebookgroep waar alle nieuwtjes, inspiraties, maar ook gênante momenten worden gedeeld.

Solliciteren kan door een e-mail te sturen met je cv en motivatie(-brief) naar Aniek de Graaf , HR Adviseur. Voor meer informatie over de vacature of onze organisatie kan je een e-mail sturen of bellen naar 088 - 209 00 23!

Soort dienstverband: Stage

Rooster:

  • ma-vr

Werklocatie: Fysiek

$ads={1}

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال