Myyntiin loppukesäksi hommiin? Opiskelijat HOX!! [Finland]


 

$ads={1}

Me Superiorilla etsimme uusia lahjakkuuksia myynti ja markkinointi tehtäviin toimistollemme Tampereen keskustaan loppukesäksi 2023. Sinun ei tarvitse olla synnynnäinen myyntitykki etkä tarvitse alan koulutustakaan. Meille riittää, että olet hyvä tyyppi ja valmis tekemään parhaasi. Me tarjoamme henkilökohtaisen valmentajan kanssa kattavan koulutuksen ja tuen työskentelyyn. Meille myös on ensisijaisen tärkeää, että sinulla on joka päivä hauskaa tulla töihin ja sen takia panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen esimerkiksi päivittäin vaihtuvilla kilpailuilla joista voi voittaa palkintoja lahjakorteista viihde-elektroniikkaan! Loppukesäksi työpaikkoja on vielä muutama jäljellä, joten jos et ole vielä löytänyt tekemistä esimerkiksi ennen syksyn opintoja niin nyt sinulla on vielä mahdollisuus hypätä kelkkaan mukaan!
Mitä me tarjoamme sinulle:
Varman kesätyöpaikan loppukesäksi koulujen alkuun asti ja mikä ettei myös opintojen ohelle! Myyntikokemusta, jolla tulet tulevaisuudessa avaamaan lukemattomia ovia niin työmarkkinoilla kuin yrityksen sisällä. Vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä B2C-kampanjoissa ja mahdollisuuden napata tuntuvia palkintoja palkan päälle! Kilpailukykyisen palkkauksen ilman palkkakattoa, kokopäiväiset työntekijämme tienaavat 1500€-3500€/kk. Kevytyrittäjänä myös mahdollista työskennellä, jolloin tienaat keskimäärin paljon enemmän kuin normaalissa työsuhteessa!
Sinulta odotamme:
Työskentelet meillä vähintään 1 kuukauden ajan ja pidät sovituista työajoista aina kiinni. Meillä se mitä sovitaan, tehdään! Sinulla on positiivinen asenne ja tervettä kilpailuhenkeä. Haluat oppia uutta ja osaat toimia annettujen ohjeiden mukaisesti.

Yhteystiedot: Lähetä hakemus painamalla "Hae työpaikkaa" tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Jos sinulla on jotakin kysyttäviä työstä, voit ottaa myös suoraan yhteyttä numeroon 0503078780/Antti. Vapaamuotoisen hakemuksen voit jättää suoraan linkistä:
Työpaikan osoite: Kauppakatu 3 A 1, 33200 Tampere
Palkkaus: Pohjapalkka + provisiot ja bonukset
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.07.2023 20:59
Jätä hakemus:
Ilmoitus jätetty: 15.07.2023 13:36
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f1ed7092-ba52-4b91-a0dc-c636e4cdf9c7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Superior Sales Oy
Tampere
37100 Nokia
37500 Lempäälä
Kangasala
Valkeakoski
39100 Hämeenkyrö
Ylöjärvi
Kesätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.07.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال