Kokki [Finland]


 

$ads={1}

Hei sinä keittiötyön ammattilainen! Tule mukaan Panchon mainioon tiimiin!

Haemme nyt ammattitaitoista kokkia asiakasyritykseemme Rovaniemen Pancho Villaan. Saatat olla etsimämme tekijä, mikäli olet ruoanlaitosta aidosti kiinnostunut alan ammattilainen ja tietenkin hyvä tyyppi! Keittiöalan koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta hygieniapassi vaaditaan. Etsimme työtä pelkäämätöntä tiimipeluria, joka tekee töitä ripeästi ja hymy huulilla kovankin paineen alla.

Rovaniemen Pancho Villa sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Töissä pääset valmistamaan meheviä meksikolaisia herkkuja laidasta laitaan modernissa keittiössä. Keittiössä valmistuvat quesadillat, tacot, fajitakset ja burritot. Työ ei ole pelkästään annosten nostamista, vaan esimerkiksi majoneesit tehdään alusta saakka itse.

Tunteja on tarjolla 80h/3vko. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun mahdollista. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.

HUOM! Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!

Hae paikkaa viimeistään 01.08.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0503246401

JH-RAVINTOLAT OY

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä. Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja palvelu takaavat loistavan ravintolaelämyksen jokaiselle vauvasta vaariin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona HoReCa
Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 18.07.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال