Resepsjonssjef [Norway]


 

Trives du med varierte arbeidsdager og vil bidra til gode opplevelser?

Vi søker nå en Resepsjonssjef til Heltidstilling hos oss. Du vil gå inn i en eksisterende turnus, samt noe kontortid. Stillingen rapporterer til Hotellsjef.

Her vil du få ansvar for å utvikle hotellets visjon om å være best i klassen på service, samt bidra til å øke salg og gi gjestene verdens beste kundeopplevelser. Du vil inngå i et team på ca. 14 personer som alle har en stor interesse for fagfeltet. Vi har høye ambisjoner og du må dele vår målsetning om at Thon Hotel Maritim skal bli Stavangers beste og mest foretrukne hotel.



$ads={1}

Hovedoppgave: Bidra til et høyt servicenivå og positivt miljø i resepsjonen. Oppfølging og videreutvikling av service og rutiner, samt kvalitetssikring av disse.

Arbeidsoppgaver: Gjestebehandling, bemanning, inn-/utsjekk, fakturering, oppgjør, booking, opplæring. Andre arbeidsoppgaver vil også tilkomme.



Hva vi forventer av deg:
Thon Hotel Maritim er på jakt etter deg som er blid, arbeidsom og engasjert. Du er nøyaktig og systematisk i ditt arbeid og har glimt i øyet. Du er fleksibel og initiativrik, og trives i et hektisk arbeidsmiljø. Du har gjerne erfaring fra serviceyrket og du har gode kommunikasjonsevner. I tillegg må du etterleve vår visjon; «Vi strekker oss litt lenger for våre gjester – hver dag»

Du har gjerne erfaring fra lignende stillinger og det er en fordel om du har kjennskap til Opera (hotellsystem).

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du :

  • Er ansvarsfull
  • Er en humørspreder
  • Er service og kvalitetsfokusert
  • Trives i en travel hverdag
  • Har stor arbeidskapasitet
  • Har relevant erfaring fra lignende roller
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk

Hva du kan forvente av oss:
Dersom du er den rette for oss kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer. Konkurransedyktige arbeids- og lønnsbetingelser.



Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Merk at vi ikke godtar søknader mottatt på epost.

Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Thon Hotels har ca. 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Det jobber ca. 3.500 hel- og deltidsansatte ved våre hoteller. Vi er opptatt av miljøet og jobber bl.a. for å redusere matsvinn. Alle våre egeneide hoteller i Norge er Miljøfyrtårnsertifiserte og vi deltar i FN-initiativet Global Compact. Våre verdier er rettet mot å gi god service: å være levende engasjert, et profesjonelt vertskap og å ha en vilje til å glede overfor våre gjester. Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelsen.
Les mer på thonhotels.no.


Søknadsfrist
24.07.2023
Stillingstype
Heltid
Arbeidssted
Stavanger



Kontakt

Camilla Ødegård
Hotellsjef
E-mail
51 85 05 44
906 28 533
Laila Fuglestad
Resepsjonssjef
E-mail
+47 400 90 490

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال