A la carte tarjoilija [Finland]


 

$ads={1}

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattimaisella asenteella varustettua kokoaikaista tarjoilijaa monipuolisiin tarjoilutehtäviin Kuopion kupeeseen. Tässä työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työympäristössä sekä pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Etsimämme tekijä on juostava tiimipelaaja, joka palvelee asiakkaat tyylikkäästi persoonallisella palveluotteellaan. Tarjoilet vieraille maukkaan ruoan lisäksi unohtumattomia palveluelämyksiä mahtavassa miljöössä, jossa arvostetaan suuresti niin asiakkaiden kuin työntekijöiden viihtyvyyttä. Toivomme sinulta jo aiempaa kokemusta ravintolatyöskentelystä, mutta tärkeimpänä arvostamme kehittymishalukkuuttasi, ammattimaista asennettasi sekä intohimoa ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työssä pärjää hennommallakin kokemuksella, sillä kaikki on opittavissa kun motivaatio ja asenne on oikea. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta myös vuorotyöhön.

Tähän tehtävään saat kattavan perehdytyksen sekä tukenasi toimii vahva ammattilaisten joukko. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun alusta.

Olisiko tässä sinun seuraava askeleesi työelämässä? Hae rohkeasti mukaan ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tähän tehtävään!

Toivomme sinulta:

  • Intohimoa ja kiinnostusta alaa kohtaan
  • Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä
-Täysi-ikäisyyttä sekä anniskelu- ja hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

  • Persoonallisen työyhteisön ja mahtavan ympäristön arvostetussa ravintolassa
  • Osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen
  • Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus pikaisesti. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Laura puh. 040 158 7067 tai Päiviltä puh. 0400293681.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Yhteystiedot: https://tyopaikat.totalhenkilostopalvelut.fi/index.php?action=open&id=1802
Laura puh. 040 158 7067 tai Päivi puh. 0400293681.
Työpaikan osoite: 70910 Vuorela
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.08.2023 20:59
Jätä hakemus: http://totalhenkilostopalvelut.fi
Ilmoitus jätetty: 16.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b43c7bd0-878e-4496-ac2d-c715f153de89

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
70910 Vuorela
71800 Siilinjärvi
Pohjois-Savo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.08.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال